Martes, Marso 19, 2013

Vier Goedkope bewegingsdetectie



Het is niet veel van een geheim dat de woning inbraak bedrijf is levend en wel en eigenlijk booming. Volgens ministerie van Justitie cijfers duurt de gemiddelde inbreker al van 11 seconden om in een huis. Hij zal besteden ongeveer 10 minuten in een huis en stelen, gemiddeld bijna $ 2000 waard van goederen. Hij kan er niet zo veel geld als hij gaat om het te verkopen, maar als je bedenkt dat hij twee of drie inbraken dergelijks te doen in een ochtend is het voldoende om zorg te dragen voor zijn drugsverslaving of in sommige gevallen zijn familie te voeden voor een week.

Er zijn andere dingen die je kunt doen om thuis inbraak minder aantrekkelijk voor de slechteriken en het verbeteren van uw huis beveiliging op hetzelfde moment. Een van de beste afschrikking naar huis inbraak is een home security alarm. Hier zijn vier goedkope bewegingsdetectie alarmsystemen die uw huis beveiliging zal verbeteren en het voorkomen van huis inbraak.

Bijna iedereen is bekend met hoe effectief een blaffende hond is op schrikken mensen af. Dat zelfde principe maakt de blaffende hond alarmsysteem zo effectief. Als een indringer komt binnen een 20 voet ruimte, het geluid van een blaffende hond begint.

De stem waarschuwing alarmsysteem is een beetje anders dan andere alarmen in dat het een "aanduiding." Wanneer iemand een beschermd gebied een vooraf opgenomen boodschap klinkt in het huis binnenkomt. Er kunnen maximaal zes verschillende gebieden kan worden beschermd die een bereik tot 1000 meter weg of 300 meter als er muren te kampen met.

Er is een alarm genaamd de Watchdog deur Alarmsysteem dat is een van de luidste alarmen op de markt. Het hangt boven je deurknop. Als iemand probeert om te zetten de deurknop een oor-piercing 130 dB alarm klinkt. Het is uiterst gevoelig en er is geen manier om in uw deur te krijgen zonder dat er off.

En de vierde is de Strobe merk bewegingssensor alarm. Als het eenmaal is ingeschakeld als het beweging detecteert binnen 30 meter van een 105 dB alarm klinkt.

Walang komento:

Mag-post ng isang Komento