Martes, Marso 26, 2013

Hoe draadloze alarmsystemen werken?


Er zijn twee dominante soorten draadloze binnenlandse veiligheid systemen op de markt vandaag: zelf geïnstalleerde systemen en vakkundig geïnstalleerde systemen (ADT en anderen). Beide bieden draadloos voordelen, maar ze zijn zeer verschillend, als goed. Zelf geïnstalleerde systemen zijn meestal zeer eenvoudig te installeren, al zijn ze beperkt in hun toepassing en hun nut voor de consument. Dit komt omdat ze niet gecontroleerd en hebben geen mogelijkheid om politie, brandweer of de hulpdiensten waarschuwen. Een professioneel geïnstalleerde systeem wordt geleverd met speciale controle mogelijkheden (lees dat zo 24-7), alsmede de middelen om het recht autoriteiten (via het toezicht op bedrijf) te waarschuwen.

Nu we weten dat een professioneel geïnstalleerde systeem is de beste optie voor een uitgebreide bescherming, laten we gaan naar andere aspecten. De installatie zelf is niet volledig draadloos. Terwijl alle sensoren draadloze de besturingseenheid (s) niet. Deze moeten worden aangesloten in het huis voor een aantal redenen, waaronder wordt bedraad in uw telefoonlijn. Dit is hoe het systeem communiceert met de meldkamer. Sommige nieuwe systemen bieden draadloze communicatie via uw ISP, als goed. Ongeacht de installatie van de regeleenheden is minimaal invasief voor thuis.

Een draadloos huis alarm doorgeeft aan of stuurt signalen naar de regeleenheid door middel van RF-signalen (radio frequency). Sommige alarmsystemen zijn ontworpen om infrarode stralen gebruiken, en. Wanneer het systeem is ingeschakeld, de detectoren bewaken de omgeving voor beweging (eigenlijk inschrijft als temperatuurverschil) en stuur het signaal naar de regeleenheid. De besturingseenheid zendt dan een signaal naar de monitoring bedrijf en het alarm afgaan. Wanneer de monitoring bedrijf het signaal van het alarmsysteem ontvangt, zullen deze beheerder van het huis om de situatie na te gaan.

Daarnaast zijn er heel wat accessoires of add-ons die kan worden opgenomen met dit type woning alarmsysteem. Als er oudere familieleden in het huis, jonge kinderen of iedereen met gezondheidsproblemen, kunt u paniek knoppen die de monitoring bedrijf en de medische respons autoriteiten waarschuwen. Koolmonoxide melders zijn een andere populaire optie, net als water bewakingssensoren voor gebieden in een huis die gevoelig zijn voor overstromingen. Er zijn tal van andere aspecten die kunnen worden toegevoegd, maar ook, zoals draadloze videocamera's en draadloze arm / ontwapenen apparaten die kunnen aan uw sleutelbos worden uitgevoerd voor een betere beveiligingsopties.


Walang komento:

Mag-post ng isang Komento