Lunes, Marso 18, 2013


Als u houdt van uw huis en uw gezin, een goedkoop home security systeem is beter dan helemaal geen beveiliging systeem op alle. Zelfs als je alleen wonen en activa - je bent een potentieel doelwit. De meeste bedrijven zullen leveren en installeren alle nodige pads, bedrading en alle andere voor gratis, als u zich aanmeldt voor een minimale looptijd van het contract.

We hebben allemaal gezien het nieuws, de aardigste mensen worden vermoord en beroofd zonder reden, in steden of landelijke gebieden, de locatie doet er niet toe, dus laat uw huis wordt een statistiek.

Doe nu het volgende: als u een zeer goedkoop alarm systeem dat alleen betrekking heeft op uw voordeur, leren hoe om indringers buiten te houden van uw huis.

Onder alle ramen weet je niet beschermd fabriek een aantal echt vervelende struiken zoals hulst, of in tropische klimaten fabriek een aantal grote gekartelde cactussen. Plaats glasplaten over kwetsbare ramen en zet sommige ornamenten of kunst glas op de planken - geen indringer wil laten knippen en achter te laten DNA of bloed.

Timers op lichten zijn goed om de indruk te wekken dat iemand thuis, zelfs als u weg bent geven.

Zorg ervoor dat je goede, sterke deuren met deadbolts en een spionnetje om te zien wie klopt. Ik praat met iedereen door de deur, en zelfs als iemand zegt dat ze zijn een Jehovah's Getuige, het betekent niet dat ze zijn!


Walang komento:

Mag-post ng isang Komento