Huwebes, Marso 7, 2013

Alarmsystemen Home Veiligheidsoverwegingen


Net als bij een voertuig met een alarmsysteem geïnstalleerd en geactiveerd in de woning kan niet alleen de waarde van de woning, kan het vaak tot aanzienlijke vermindering van de huiseigenaren verzekering dekkingen. De monitoring van een huis beveiligingssysteem kan zowel via een draadloos apparaat, interne computer setup, via een telefoonlijn of remote monitoring door een bedrijf dat gespecialiseerd is in deze diensten. Indien een signaal worden verrekend in het huis met een geactiveerde beveiliging van de huiseigenaar kan worden gemeld via een vooraf afgesproken telefoonnummer. Als de huiseigenaar niet kan worden bereikt de monitoring bedrijf zou willen noemen de lokale politie om de situatie te onderzoeken. Met de verbetering van de technologie kan men zelfs weg te zijn op een roadtrip, enkele honderden mijlen en in staat zijn om hun eigen huis zelf te controleren via hun persoonlijke mobiele telefoon. De vrede van mening dat een beveiligingssysteem geeft kan niet worden gemeten in dollars en centen!


Brandalarm systemen kunnen worden geïntegreerd in een huis beveiligingssysteem. Als het brandalarm wordt geactiveerd de lokale brandweerkazerne wordt automatisch aangemeld. Persoonlijke alarmsystemen, zoals medische waarschuwingen voor mensen met ernstige gezondheidsproblemen, of alleenstaanden, met name ouderen, kunnen ook deze diensten geïntegreerd in hun huis beveiligingssysteem.


De moderne technologie maakt het ook mogelijk voor buitentoepassingen videocamera thuis monitoren die intern wordt bekeken op een televisie of computerscherm. Dergelijke bewakingscamera's kunnen worden geplaatst in moeilijk bereikbare plaatsen te zien zoals ze zijn nu beschikbaar in zeer kleine maten. Er zijn ook camera's die zijn uitgerust met bewegingsmelders, gevoel beweging en automatische activering. Vaak huiseigenaren plaatst een van deze kleine camera's in de buurt van een bewegingssensor buitenlicht. Een beweging zorgt ervoor dat het licht te komen op en de camera zal tegelijkertijd activeren. De schoonheid van deze combinatie is om te kunnen zien of de activering opgetreden als gevolg van een tweebenige Jager (een gluurder of een dief!) Of misschien door een viervoetige Jager, zoals een buurt kat.


De schoonheid van het hebben van een intern controlesysteem is tweeledig dat de huiseigenaar kan de kosten van het inhuren van een externe monitoring bedrijf, die kan heel prijzig te slaan, en de interne controle kan recht worden bereikt op een woonkamer televisiescherm of op een persoonlijk computer die opduikt in een doosje in een hoek van de televisie wanneer geactiveerd. De externe activiteit zou ook opgenomen worden op een videorecorder als de huiseigenaar weg waren of niet over hun televisie of computer aan staat.


Een ander type bruikbare alarmsysteem, hetzij voor een voertuig of een huis, een die wordt geactiveerd wanneer een raam of deur wordt geopend. Het hebben van een basis alarmsysteem dat in werking treedt bij een invasie poging wanneer iemand een buitendeur opent of een raam is een goede start, maar er zijn manieren voor ervaren inbrekers om rond een dergelijk systeem. In-room bewegingsmelders kan ook worden geïnstalleerd dat monitoren beweging in de ruimte. Deze kleine camera worden gewoonlijk in de hoek, nabij het plafond van de te bewaken ruimte.

Walang komento:

Mag-post ng isang Komento